Utforska våra verktyg

Skydda åtkomsten till information

Project Shield är en kostnadsfri tjänst som skyddar webbplatser om nyheter, mänskliga rättigheter och valövervakning mot DDoS-attacker. Med teknik från Google Cloud Armor tillhandahåller Project Shield obegränsat skydd mot en typ av digital attack som används för att censurera information genom att tvinga webbplatser offline.

Skydda åtkomsten till det fria och öppna internet

Med Outline är det enkelt för alla att skapa ett eget virtuellt privat nätverk (VPN) för säkrare åtkomst när och om det uppstår störningar av internet. Outline har oberoende granskade säkerhetskontroller och stark kryptering som bidrar till att hålla kommunikation privat. Intra är en Android-app som skyddar mot manipulering av domännamnservrar (DNS), en form av cyberattack som kan användas för att blockera webbplatser och stjäla människors information.

Skydda personliga konton

Programmet Avancerat skydd (APP) är Googles starkaste säkerhetserbjudande. Det är framtaget för att skydda Google-konto som tillhör dem som är mest utsatta för riktade attacker. Det ger branschledande skydd mot attackmetoder som ständigt utvecklas.

Skydda konversationer online

Perspective gör det lättare för moderatorer att filtrera bort hatiska eller trakasserande kommentarer. Perspective använder maskininlärning för att identifiera toxiskt språk, så att utgivare och plattformar kan erbjuda säkrare konversationer.

Skydda dig mot manipulation

Förebyggande av desinformation (prebunking) är ett sätt att förhindra försök till manipulation online. Genom att förvarna andra och lära dem hur man upptäcker och motbevisar vilseledande argument kan de lättare skydda sig mot desinformation i framtiden.