Истражите алатке

Заштитите приступ информацијама

Project Shield је бесплатна услуга која сајтове са вестима и сајтове за људска права и праћење избора штити од DDoS напада. Project Shield користи технологију Google Cloud Armor и пружа неограничену заштиту од врсте дигиталног напада која се користи за цензурисање информација пребацивањем веб-сајтова офлајн.

Заштитите приступ бесплатном и отвореном вебу

Outline олакшава свима да направе сопствену виртуелну приватну мрежу (VPN) и пружа безбеднији приступ када и ако дође до ометања интернета. Outline има безбедносне контроле које су прошле независну проверу, као и јако шифровање које чува приватност комуникације. Intra је Android апликација која штити од манипулације сервера имена домена (DNS), облика сајбер напада који може да се користи за блокирање веб-сајтова и крађу података корисника.

Заштитите личне налоге

Програм напредне заштите (APP) најјача је безбедносна понуда Google-а намењена предострожној заштити Google налога корисника који су најизложенији циљаним нападима. Пружа водећу заштиту безбедности у делатности и штити од различитих метода које нападачи користе.

Заштитите онлајн конверзације

Perspective олакшава модераторима да филтрирањем уклањају коментаре који садрже говор мржње или узнемиравање. Perspective користи машинско учење за идентификацију токсичног језика и помаже објављивачима и платформама да хостују безбедније онлајн конверзације.

Заштитите се од манипулације

Преоткривање је техника за спречавање покушаја онлајн манипулације. Појединци који се унапред упозоравају и опремају за уочавање и оповргавање погрешних аргумената тако постају отпорни на обмане у будућности.