Explorați instrumentele noastre

Protejați accesul la informații

Protejați accesul la webul liber și deschis

Outline facilitează tuturor utilizatorilor posibilitatea de a crea propria rețea privată virtuală (VPN), asigurând un nivel mai sigur de acces când și dacă internetul este întrerupt. Outline are opțiuni de securitate evaluate independent și criptare avansată pentru a păstra confidențialitatea comunicațiilor. Intra este o aplicație pentru Android care oferă protecție împotriva manipulării serverelor de nume de domeniu (DNS), o formă de atac cibernetic care poate fi folosit pentru a bloca site-uri și pentru a fura informațiile utilizatorilor.

Protejați-vă conturile personale

Programul Protecție avansată (PPA) reprezintă nivelul de securitate cel mai avansat oferit de Google, conceput pentru a proteja Conturile Google ale utilizatorilor cu gradul cel mai mare de risc de atacuri direcționate. Acesta oferă măsuri de securitate de vârf, pentru protejarea împotriva metodelor aflate în permanentă schimbare pe care le folosesc atacatorii.

Protejați conversațiile online

Perspective îi ajută pe moderatori să excludă comentariile hărțuitoare și instigatoare la ură. Perspective folosește învățarea automată pentru a identifica limbajul nociv, ajutând editorii și platformele să găzduiască conversații mai sigure.

Protejați-vă împotriva manipulării

Prebunkingul este o tehnică de prevenire a încercărilor de manipulare online. Avertizând persoanele și învățându-le să detecteze și să respingă argumentele înșelătoare, acestea capătă rezistență la inducerea în eroare pe viitor.