Ontdek onze tools

De toegang tot informatie beschermen

Project Shield is een kosteloze service die nieuwssites, sites van mensenrechtenorganisaties en sites van organisaties die verkiezingsinformatie geven, beschermt tegen DDoS-aanvallen. Project Shield wordt mogelijk gemaakt door Google Cloud Armor en biedt onbeperkte bescherming tegen een bepaald type digitale aanval waarmee informatie wordt gecensureerd door websites offline te halen.

Toegang tot het vrije, open internet beschermen

Met Outline kan iedereen makkelijk een eigen VPN (Virtual Private Network) maken voor beter beveiligde toegang als de internettoegang wordt verstoord. Outline biedt onafhankelijk gecontroleerde beveiligingselementen en een sterke versleuteling. Zo kun je je communicatie privé houden. Intra is een Android-app die bescherming biedt tegen DNS-manipulatie (Domain Name Server). Dit is een type cyberaanval dat wordt gebruikt om websites te blokkeren en gegevens te stelen.

Persoonlijke accounts beschermen

Het programma Geavanceerde beveiliging (GB) is de krachtigste beveiliging die Google biedt. Het is ontworpen om de Google-accounts te beschermen van de mensen die het meeste risico lopen op een gerichte aanval. Met toonaangevende beveiligingsmaatregelen biedt het bescherming tegen de evoluerende methoden van aanvallers.

Online gesprekken beschermen

Met Perspective kunnen moderators makkelijker haatdragende of intimiderende reacties wegfilteren. Perspective maakt gebruik van machine learning om schadelijk taalgebruik te identificeren. Zo kunnen uitgevers en platforms beter beveiligde gesprekken hosten.

Bescherming tegen manipulatie

Prebunking is een techniek om online manipulatiepogingen tegen te gaan. Door mensen vooraf te waarschuwen en ze te leren hoe ze misleidende argumenten kunnen herkennen en weerleggen, worden ze weerbaarder tegen misleiding.