Eszközeink megismerése

A szabad tájékozódás védelme

A Project Shield díjmentes szolgáltatás, amely védi a híroldalakat, az emberi jogi honlapokat és a választásfigyelő webhelyeket a DDoS-támadásokkal szemben. A Google Cloud Armor szolgáltatásra épülő Project Shield korlátlan védelmet nyújt a digitális támadások egy olyan fajtája ellen, amely a webhelyek hozzáférhetetlenné tételével cenzúrázza az információkat.

A szabad és nyilvános internethez való hozzáférés védelme

Az Outline segítségével bárki egyszerűen kialakíthatja saját virtuális magánhálózatát (VPN), vagyis az internetforgalomba való beavatkozás esetén is biztonságosabban férhet hozzá az internethez. Az Outline függelten vizsgálatokkal ellenőrzött óvintézkedésekkel és erős titkosítással segíti, hogy üzenetváltásai bizalmasak maradjanak. Az Intra nevű Android-alkalmazás a DNS-manipuláció ellen véd. Ez egy olyan típusú kibertámadás, amely alkalmas a webhelyek megnyitásának megakadályozására, valamint az emberek adatainak ellopására.

A személyes fiókok védelme

A Speciális védelem program (APP) a Google legerősebb védelmet nyújtó biztonsági szolgáltatása. Azoknak a Google-fiókoknak a védelmére készült, amelyek esetében legnagyobb a célzott támadások kockázata. A legkorszerűbb biztonsági óvintézkedésekkel véd a támadók folyamatosan fejlődő módszereivel szemben.

Az online beszélgetések védelme

A Perspective megkönnyíti a moderátoroknak a gyűlöletkeltő és a zaklató hozzászólások kiszűrését. A Perspective gépi tanulás segítségével felismeri a mérgező tartalmú szöveget, ezáltal segíti a közzétevőket és a platformokat abban, hogy biztonságosabbá tegyék a beszélgetéseket.

Védekezzen a manipuláció ellen!

A megelőző leleplezés az online manipulációs kísérletek elhárítására szolgál. Az egyének előzetes figyelmezetést kapnak, és képessé válnak a félrevezető érvek felismerésére és elutasítására, ezáltal ellenállóbbá válnak a jövőbeli félrevezetési próbálkozásokkal szemben.