Tutustu työkaluihimme

Turvaa pääsy tietoihin

Turvaa pääsy vapaaseen ja avoimeen verkkoon

Outlinen avulla kuka tahansa voi luoda oman virtuaalisen yksityisverkon (VPN), joka tarjoaa turvallisemman pääsyn verkkoon silloin, kun internetissä on häiriöitä. Outlinessa on vahva salaus ja riippumattomasti valvottuja turvallisuusasetuksia, joiden avulla viestintäsi pysyy yksityisenä. Intra on Android-sovellus, joka torjuu nimipalvelimen (DNS) manipulointia eli kyberhyökkäyksiä, joilla pyritään estämään verkkosivustoja ja varastamaan ihmisten tietoja.

Suojaa henkilökohtaiset tilit

Lisäsuojaus-ohjelma (APP) on Googlen tehokkain turvallisuusratkaisu, jonka tarkoituksena on suojata sellaisia Google-tilejä, joilla on suurin riski joutua kohdistettujen hyökkäysten kohteeksi. Se sisältää alan johtavia turvallisuusratkaisuja, jotka tarjoavat suojan jatkuvasti kehittyviä hyökkäystapoja vastaan.

Suojaa verkkokeskustelut

Perspectiven avulla moderaattorien on helppo suodattaa pois vihamieliset ja häiriköivät kommentit. Perspective käyttää koneoppimista haitallisen kielen tunnistamiseen ja auttaa julkaisijoita ja alustoja pitämään verkkokeskustelut entistä turvallisempina.

Manipuloinnilta suojautuminen

Ennaltaehkäisy on paras tapa välttyä manipulointiyrityksiltä verkossa. Käyttäjien varoittaminen ja opastaminen harhaanjohtavien tietojen tunnistamiseen ja torjumiseen on paras tapa suojautua harhaanjohtamiselta myös jatkossa.