Разгледайте нашите инструменти

Защита на достъпа до информация

Project Shield е услуга без необходимост от заплащане, която защитава новинарски сайтове и такива на организации за наблюдение на избори и за защита на човешките права от DDoS атаки. Услугата работи на базата на Google Cloud Armor и осигурява неограничена защита срещу вид дигитална атака, която се използва за цензуриране на информация чрез спиране на работата на уебсайтовете.

Защита на достъпа до свободна и отворена мрежа

С Outline всеки може да създаде собствена виртуална частна мрежа (VPN), предоставяща по-безопасен достъп, когато и ако нормалната работа на интернет бъде нарушена. Outline съдържа надеждно шифроване и контроли за сигурност, преминали през независим одит, така че комуникацията ви да бъде частна. Intra е приложение за Android, което защитава срещу манипулация на системата за имена на домейни (DNS), форма на кибератака, с която могат да се блокират уебсайтове и да се краде информация на хората.

Защита на личните профили

Програмата „Разширена защита“ (APP) е най-силното от предложенията на Google за сигурност, предназначено да предпазва профилите в Google на потребителите, изложени на най-голям риск от насочени атаки. Тя предоставя водещи в отрасъла предпазни мерки срещу постоянно развиващите се методи, използвани от атакуващите.

Защита на разговорите онлайн

С помощта на Perspective модераторите могат по-лесно да филтрират коментари, съдържащи омраза или тормоз. Perspective използва машинно обучение, за да открива токсични изказвания, което помага на издателите и платформите да поддържат по-безопасни разговори онлайн.

Защита срещу манипулации

Предварителното разобличаване е средство да бъдат неутрализирани опитите за манипулация онлайн. Когато хората са предупредени и подготвени да забелязват и отхвърлят подвеждащите аргументи, е по-трудно да бъдат подвеждани в бъдеще.